Avocado + ton
0Ingrediente:
- 1 conserva de ton in suc propriu (Calvo e brandul nostru preferat)
- 1 lingurita mustar Dijon
- 2 linguri ulei de masline
- 1 mana de frunze de busuioc, tocate
- 2 avocado
Intai si intai, pune la indemana toate ingredientele. Desfa conserva de ton, scurge-o si pune carnea de ton intr-un castron. Marunteste-o cu ajutorul degetelor sau cu o furculita.
Adauga peste ea o lingurita de mustar Dijon si ulei de masline. Sugestia mea e sa adaugi cate putin si sa gusti, unora le place cu mai mult mustar, altora poate cu mai mult ulei de masline.
Pune sare si piper dupa gust. Adauga si busuiocul inainte de servire.
Taie cele 2 avocado dupa indicatiile de aici. Injumatateste fructele de avocado, scoate samburii si umple fiecare jumatate cu amestecul. Si se mananca asa. (Pe masura ce consumi din avocado, mai poti completa cu salata de ton).
O alta varianta e sa transformi in pasta cele 2 fructe de avocado si sa amesteci cu salata de ton. Amestecul final il poti manca pe paine prajita sau lipie.