Chiftele cu fasole si paste
0Ingrediente:
- 6-8 carnati de porc proaspeti
- 1 lingura ulei de masline
- 2 cepe, tocate marunt
- 3 tulpini de telina Apio, tocate
- 2 morcovi, tocati
- 3 catei de usturoi, tocati fin
- 400 g de rosii din conserva, tocate
- 1 litru supa de pui
- 175 g de paste (melcisori, penne)
- 400 g de fasole alba din conserva, clatita si scursa
- 1 mana de patrunjel, tocata
Si reteta.
Se indeparteaza pielita carnatilor si se scoate carnea. Se formeaza chiftele de marimea unei nuci. Se incinge jumatate din cantitatea de ulei intr-o tigaie si se prajesc chiftelele 10 minute sau pana se rumenesc. Se scot din tigaie si se pun deoparte.
Se adauga si restul de ulei in tigaie. Se soteaza ceapa, telina si morcovii timp de 10 minute sau pana se inmoaie. Se adauga usturoiul si se mai soteaza un minut. Se adauga rosiile si supa si se fierbe amestecul la foc mic timp de 10 minute.
Se adauga pastele si chiftelele. Se fierb 10 minute. Se adauga fasolea, se asezoneaza, se presara patrunjelul si se serveste.