Paste cu ton
0Ingrediente:
- Paste fusilli Barilla
- 1 conserva de ton (preferata noastra e Calvo)
- Sos de rosii (ori homemade, ori Barilla – cel cu busioc)
- 2-3 catei de usturoi
- ulei
- marar
Ia o oala, pune apa in ea si pune-o pe foc. Ah si pune si sare.
Cand fierbe apa, pune pastele. Lasa-le la fiert cat scrie pe cutie.
Cat fierbe pragateste restul ingredientelor: curata si taie usturoiul in bucatele, scurge tonul si pregateste sosul.
Apoi, pe aragaz langa oala, pune pe foc o tigaie. Eu de obicei fac asta in tigaie wok.
Pune niste ulei. Cand incepe sa se incinga uleiul, adauga usturoiul si lasa-l pun sa se prajeasca. Imi place sa mai pun si niste verdeturi peste el cand se prajeste. Nu stiu daca il ajuta cu ceva, dar imi place mirosul :)
Apoi pune tonul scurs si amesteca-l cu usturoiul. Apoi adauga sosul dupa bunul plac.
Peste tot amestecul asta pune pastele fierte si amesteca-le. Cand s-au amestecat uniform, opreste focul si pune mararul deasupra.