Pui Tikka Masala
0Ingrediente:
Pentru pui:
- 1 lingurita sare
- ½ lingurita chimion macinat
- ½ lingurita coriandru macinat
- ¼ lingurita piper cayenne
- 900 g piept de pui, fara piele si fara os
- 250 ml iaurt simplu, fara zahar
- 2 linguri ulei vegetal
- 2 lingurite ghimbir macinat
- 1 lingura usturoi macinat
Pentru sos:
- 3 linguri ulei vegetal
- 1 ceapa
- 6 catei de usturoi
- 2 lingurite ghimbir proaspat, dat pe razatoare
- ¼ lingurita pudra de chili
- 2 linguri garam masala
- 1 lingurita chimion macinat
- ½ linguri turmeric macinat
- 1 lingura pasta de rosii
- 1 conserva de 800 g rosii bucati
- 2 lingurite zahar
- 160 ml smantana
- 11 g coriandru proaspat tocat
- sare kosher
Si reteta.