Salata de naut cu branza
0Ingrediente:
- 2 conserve naut
- branza feta sau branza Akadia double cream
- 1 punga de spanac baby
- patrunjel
- lamaie
- mustar Dijon
- usturoi
- ulei de masline
Desfa conservele de naut, clateste nautul cu apa rece si pune-l intr-un bol.
Marunteste jumatate din cantitatea de spanac din punga. Pune-l peste naut.
Amesteca intr-un bol mai mic 2 legaturi de patrunjel tocate marunt, sucul de la jumatate de lamaie, 2 linguri de mustar Dijon, 2 catei de usturoi (striviti) si suficient ulei de maslin extravirgin cate sa iasa o pasta verde si aromata.
Pasta o pui peste naut si spanac si amesteci bine. Adauga sare si piper dupa gust.
Apoi adauga branza feta sau branza Akadia double cheese dupa cum iti place tie. Noua ne place cu multa branza.
* E foarte buna (in special vara) dupa ce a stat la frigider.