Somon la cuptor cu harissa peste cuscus cu naut si lamaie
0Ingrediente:
- 2 linguri ulei de masline
- 2 cepe mari, feliate subtire
- 1 bulb mare de fenicul, feliat subtire
- 1 catel de usturoi, tocat
- 1 lingurita seminte de chimion
- coaja rasa de la 1 lamaie
- 2 linguri de harissa (pasta de ardei iute)
- 1 lingura sirop de agave sau miere
- 2 bucati a cate 1 kg de somon fara oase, pielea indepartata
Pentru cuscus:
- 1 cub supa de legume
- 2 lingurite de harissa
- 50 g de stafide
- 300 g de cuscus
- 2 conserve a cate 400 g de naut, scurs
- zeama de la 2 lamai, coaja rasa de la 1
- 2 linguri ulei de masline
- 1 legatura mare de patrunjel, tocat
- 1 legatura mica de menta, tocata (optional)
- 50 g fulgi de migdale prajiti
- sferturi de lamaie, pentru servit
Si reteta.