Supa cu pui, fasole si ierburi
0Ingrediente:
- 4 pulpe superioare de pui, fara piele
- 1,5 litri supa de pui
- 2 linguri ulei de rapita sau masline
- 2 cepe, tocate
- 6 morcovi, tocati
- cate 3-4 fire de rozmarin, salvie si cimbru, frunzele desprinse de pe tulpini si tocate
- cate 2 lingurite de chimion si coriandru macinate
- 1 lingurita de turmeric
- 1 lingura de faina
- 1 conserva de 400 g de fasole alba, boabele scurse
- paine cu coaja crocanta, pentru servit
Si reteta.
Am incercat supa si e foarte aromata. Mi-a placut mult.
Modificarile mele la reteta:
- Am folosit o singura pulpa superioara (dintr-un accident), dar mi s-a parut suficienta carne.
- In loc de faina am pus un cartof mai maricel.
- Am pus o singura ceapa de marime medie.
- Am pus 2 morcovi in loc de 6.